RYTTERPROFILER

Cecilie Joost
Maja Sandberg &
Augusta Christensen

Tager sammen afsted til dressur-stævner hvor de med deres røde ponyer gir den max gas. De træner flittigt hver uge og fler egange ugentlig får de undervisning i dressur og spring. De har nogle skønne ponyer og et kanon venskab som de har fået fordi de deler samme sport. Træningen er aldrig sur eller hård når man har nogen at dele den med og vise sine skønne ponyer frem

Bendicte Bergman

Med sine kun 10 år gammel er hun noget af et fantastisk syn på springbanen hver tirsdag på 3er ponyen Sigur. De drøner afsted i flot stil over forhindringerne. benedicte elsker ligesom Sigur at springe og kommer flittigt to gange om ugen til ridning og rider spring og dressur. Selv militarybanens terrænspring har hun overvundet på den lille vallak i flot stil på en af de mange ridelejre hun altid deltager I. En smilende glad lille pige som SVRK er glade for at have som medlem

Camilla Koll Nielsen

Camilla Koll er en fantastisk rytterske og har en stor fremtid til hest. Hun har en unik føling og perfekt opstilling hvor hun er en af dem som bliver et med sin hest når hun rider sit program. Hun blev også en sikker klubmester for hest dressur 2011 SVRK. Camilla er foruden i prkatik v Georgia Horses og bruger derfor sin tid i stalden, som underviser og rytterske samt er med til utallige stævner. Desuden hedder hendes bedste ven Kashmir og er også sjovt nok en hest!

Jasmin Skyggebjerg

Jasmin Skyggebjerg har redet for SVRK siden 2005 og er en helt fantastisk og sej rytter. Hun er født med et mod som vi andre kun drømmer om at have. Om det er til hest, vand eller land så er der fart på.

Hun svinger sig i træerne og hopper over forhindringerne trods sine kun 7 år. Nu har hun fået sin egen pony Felix som hun allerede har startet stævne på og redet flotte nulrunder hjem. Hvor der er vilje, er der altid en vej...