BESTYRELSEN

FORMAND
Anja Hoffmann

Anja går også selv til ridning samt følger sine dygtige børn, som rider både til undervisning og derhjemme, hvor de har egne heste.

En super skøn kvinde med fut i, som er nem at gå til, hvis man har spørgsmål til noget omkring stedet og undervisningen.

Anja står for alle underskrifter og kontakt til kommunen samt er altid at se i cafeteriet til stævner

NÆSTFORMAND
Ronny Frederiksen

Ronny er også aktiv voksenrytter på stedet. Han hjælper også til til vores aktiviteter og deltager altid i SAMMEN ER VI STÆRKEST. Foreningsarbejde er han god til og bidrager altid med et smil eller en hjælpende hånd.

KASSERER
Anni Eskildsen

Annie er aktiv rytter i klubben på voksenhold. Hun har været i klubben i mange år og er også en person som man kan spørge om alt hvis man som ny vil vide omkring elevheste eller stald.

Annie har overtaget klubbens sværeste opgave at få folk til at betale til tiden eller i det hele taget at få folk til at betale, så hestene kan få mad og udstyr og klubben kan køre rundt. Let hendes opgave og betal for jeres ridning - tusind tak. Spørgsmål angående faktura sendes til georgia1@mail.dk og så vil Annie tage sig af opgaven.

MEDLEM
Louise Frederiksen

Louise er også aktiv rytter i SVRK og mega god til det. Hun har et kanon tag på dyr og mennesker. Derfor trives hun også i SVRK, som hun bruger som sit fristed og yder altid en frivillig hjælp, når vi har aktiviteter. Louise er mor til en lille pige, som vi ved bliver en rigtig hestepige, da hun fra helt lille har haft sin gang i stalden.

MEDLEM
Morgan Nymann Ellehammer

Endnu en supermand i bestyrelsen. Morgan er gift med Louise og sammen har de lillepigen. Morgan elsker hyggen i stalden og at drikke kaffe med medlemmer. Han er altid sød til at reparere ting hvis det indebærer en god kaffe og måske en kage. Han er uundværlig i klubben SVRK, fordi han er så mega dygtig til lige at fikse ting uden gaffatape, som Georgia gør.

JUNIORREPRÆSENTANT
er vores alles unge talentfulde Rasmus Kruse Bech, som er kommet på rideskolen fra, da han var helt lille dreng. Nu går han rundt og fikser ting i klubben helt frivilligt, fordi det kan han, da han er i lærer som tømrer. Han er en af de sejeste i klubben og er god til alle slags dyr og mennesker. Han rider selvfølgelig også selv og har kæmpe talent for det. En ønskemand for enhver kvinde.